För er som inte läser diverse personliga bloggar, tänkte jag uppdatera lite om vad som hänt här på Stenhugget.

Ja, det är inte så lite vill jag lova och jag kommer säkert glömma bort någonting, men då kan ju någon annan fylla på smiley.

I början av sommaren trådade Mite om alla hagarna, ett riktigt “hästjobb”, tihi…

Nästa projekt som Mite och Leffe gjorde var att göra iordning en stor fin transportparkering till oss alla. Dessutom fler platser att binda upp hästarna på ute.

Som om inte det var nog så byggde dom om halva stallet till en stor och fin sadelkammare. Och i andra delen gjordes två boxar iordning som sjukboxar och två boxar blev “hästparkeringar”. Där kan man stå och göra iordning hästen vid dåligt väder smiley

Åh, då… blev det ju helt plötsligt ett omklädningsrum i boden. Jag har funderat på att skaffa mig ett par tofflor att tassa runt i nu när det är så fint.

Vad har vi gjort med hästarna då?

Ja, Sockan och Gledi har ju blivit inridna. Sockan töltar på som bara den. En naturbegåvning. Gledi går fram fint i grundgångarterna och har töltat ett par steg. Med skor runt om kommer det säkert mer och mer.

Anna har hållit lite lektioner “utanför” schemat under sommaren. Mycket kurser har det också varit. Först ut var tävlingskurs för Carro, dit jag, Linda, Madde och Annica åkte.

Efter det var det ovalbanekurs för Anna, dit jag, Catrin, Madde och Annica åkte. Det var nog sommarens blötaste ridpass förövrigt.

Tävlat har några av oss gjort också, både på Gladur och Stormur, med blandade resultat. Men rosetter till Stenhuggare har det blivitsmiley.

Ut i skog och mark har vi också ridit. Bla på en fyra timmars långtur runt oxsundasjön. Riktigt fina ridvägar var det. Vi kommer att försöka hitta en tid för en långritt till under hösten och då kanske fler följer med. Bara att hålla koll i gästboken.

Det var nog allt för denna gång.

Ha en bra dag

soliga hälsningar

Inga-Lill